Loopfietsen

puky loopfiets ontwikkelingsspeelgoed

Vind de perfecte loopfiets voor jouw kind

Ontdek de Perfecte Loopfiets voor Jouw Kind met Advies van Experts

Deze bijzondere samenwerking met Pieter Boel gaat jou helpen bij het vinden van de perfecte looptfiets voor jouw kind.
Pieter is fietsenmaker en eigenaar van Biketotaal Zilverstad in Schoonhoven. Samen geven wij antwoord op vragen van ouders én helpen we je in de zoektocht naar de perfecte loopfiets.

Waarom een Loopfiets?
Een loopfiets is de ideale manier om je kind te laten kennismaken met fietsen. Het bevordert de balans, coördinatie en motorische vaardigheden van je kind op een speelse manier. Maar wanneer is je kind er klaar voor? En waar moet je op letten bij de aanschaf van een loopfiets?

Wanneer een Loopfiets?
De meeste kinderen zijn klaar voor een loopfiets vanaf ongeveer 2 jaar, maar dit kan variëren per kind. In onze Q&A beantwoorden we al je vragen over de beste leeftijd om te starten, hoe je de juiste maat kiest, en tips voor een veilige start.

Waar Let je op bij een Loopfiets?
Bij het kiezen van een loopfiets zijn er verschillende factoren om in gedachten te houden: de juiste hoogte, een ergonomisch ontwerp, en een robuuste constructie. In onze Q&A op Instagram leggen we precies uit waar je op moet letten mocht je nog meer informatie over loopfietsen willen horen.  

Waarom Kiezen voor Puky?
Puky loopfietsen staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Met verschillende modellen die passen bij diverse leeftijden en lengtes, is er altijd een geschikte Puky loopfiets voor jouw kind. En nu komt het beste nieuws: de hele maand juni krijg je 10% korting op alle Puky loopfietsen bij Biketotaal Zilverstad!

Profiteer van onze Korting
Kom langs bij Biketotaal Zilverstad of bezoek onze website om jouw Puky loopfiets te kiezen.

Blijf Veilig en Speel met Vertrouwen
Met het deskundige advies van Pietel Boel en de kinderfysiotherapeut van Groen – Baby en Kind, ben je verzekerd van de beste keuze voor je kind. Laat hen met plezier en vertrouwen de wereld op twee wielen ontdekken!

Meer Weten?
Voor meer informatie en om onze uitgebreide Q&A te bekijken, volg ons op instagram @ontwikkelingsspeelgoed. Hier vind je uitgebreide video’s met al onze tips en adviezen voor de startende fietser.

Ga vandaag nog voor een Puky loopfiets en zie hoe je kind geniet van elke stap op weg naar zelfstandig fietsen!