Over ons

welk speelgoed goed voor ontwikkeling fijne en grove motoriek

Wij selecteren alleen het beste speelgoed voor jouw kleintje!

Wij zijn gek op spelen! We selecteren het mooiste speelgoed dat zo duurzaam mogelijk geproduceerd en verzonden wordt. En natuurlijk voldoet al ons speelgoed aan één heel belangrijke voorwaarde: het stimuleert de (motorische) ontwikkeling van jouw baby, peuter of kleuter. 

Vanuit mijn achtergrond als kinderfysiotherapeut weet ik precies welke ontwikkelingen in de motoriek elkaar opvolgen. Het is prachtig om te zien hoe jij als ouder daar een waardevolle bijdrage aan kunt leveren door het juiste speelgoed op het juiste moment aan te bieden aan jouw kindje. 

Geen ladingen speelgoed, maar een aantal prachtige, kwalitatief hoogwaardige producten waar jouw kleintje écht iets aan heeft! Dat is mijn missie. 

Vanaf 2015

Houden wij ons voltijd bezig met de ontwikkeling van baby’s en kinderen. Naast onze rol als professional zijn wij óók als ouders altijd op zoek naar het beste en het mooiste voor onze kinderen. Van ouders krijgen wij vaak de vraag welk speelgoed het beste is voor de ontwikkeling van van hun kleintje, met deze webshop hopen we een einde te maken aan je zoektocht!

welk speelgoed baby 8 maanden

Maatwerk

Soms weet je gewoon niet wat je moet kiezen. Welk speelgoed past het beste bij de huidige ontwikkeling van mijn kindje? Aarzel niet en neem gerust contact op, we denken heel graag met je mee! Heb je een andere vraag op opmerking? We horen graag van je!